Welkom op de website van Open Monumentendag Hoogezand-Sappemeer 2015

In het voorjaar van 2015 heeft het Comité Open Monumentendag Hoogezand-Sappemeer besloten het programma voor de open monumentendag in het vervolg via een eigen website met u te delen. Dit houdt in dat we met ingang van 2015 ook geen programmaboekje meer maken. We hebben er gedurende een reeks van jaren met veel plezier aan gewerkt om elk jaar een aantrekkelijk programma te maken en dit in een mooi en informatief boekje vast te leggen. Uiteraard gaan we door met het maken van het programma, maar de presentatie wijzigt. Tijden veranderen!

Het is gelukt om de website ruim een maand voor de Open Monumentendag 2015, in de lucht te hebben. Op de website treft u informatie over de datum, het landelijke thema en een overzicht van alle monumenten / monumenteigenaren die meedoen aan de open monumentendag. Elk monument heeft een eigen pagina met informatie over het monument en over de specifieke activiteiten, de openingstijden en uiteraard foto's.

Er zijn ook routes langs de open monumenten aangegeven. Die kunt u volgen maar u kunt natuurlijk ook uw eigen route maken langs de monumenten die u graag bezoekt.
Wij wensen u veel plezier bij uw bezoek aan onze website en aan de monumenten.


Het Comité Open Monumentendag Hoogezand-Sappemeer,
Alex Kampinga
Nel de Boer
Harmannus Horlings
Annemiek van Teerns
Henk de Groot en
Greet Marcus